lördag 1 juli 2017

Månadsrapport Juni 2017

Juni månad är över och det är dags för den vanliga rapporten. 

Sparandet har uppgått till 1/2 av målet denna månaden och som dom senaste månaderna så har husrenoveringen ätit upp en hel del pengar och kommer att göra det i fortsättningen. Det gör dock inget då vi ser det som en investering i fastigheten och vi vet att allt jobb vi lägger ner kommer att resultera i en ordentlig värdeökning på fastigheten. 

Denna månaden fanns det drygt 17 000 att investera och det hela slutade med att det köptes in två bolag till i portföljen och dessa var Realty Income och Hemfosa
Utöver dessa så fyllde vi på i Sampo, Northwest healthcare, Handelsbanken, Industrivärden C, Skanska, Saltängen, Tele2, Axfood och Swedbank. Gårdagens köp innebär att den årliga utdelningen höjs med drygt 825kr räknat på årets utdelningsnivåer. 

Ska även fylla på i tillväxtbolaget SaltX för en mindre summa men väntar fortfarande på en liten nergång som förhoppningsvis kommer snart. 

Det har även kommit in några enstaka utdelningar denna månaden och dessa består av:





Bolag Utdelning

Northwest Healthcare 61,4

Boston Pizza 22

Betsson 238

Nobina 170,5

Totalt 491,9




Nästa månad väntas utdelning från Northwest Healtcare, Boston Pizza, Saltängen, Omega Healthcare, Realty Income och Hemfosa. 

Vilket bolag gav er största utdelning denna månaden? 

Må väl! 
Aktiefarsan och morsan

1 kommentar:

  1. Hej!

    Hur går det för dig?

    Vad landade utdelningarna 2017 på? Gärna efter skatt :-)

    SvaraRadera